Blog

Volg ons blog

WoodWick kaarsen

Geurkaarsen met de meest bijzondere geuren. Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert als hij brand. Het lijkt alsof je het geluid hoort van een knapperende open haard.

Als je de kaars laat branden is het belangrijk dat je de hele bovenkant laat smelten voordat je de kaars weer uit blaast. Zodat de kaars mooi geleidelijk op brand en niet gaat tunnelen. Voor de meest ideale geurverspreiding laat je de kaart 3 tot 4 uur branden. Laat de houten lont niet te lang. Zorg ervoor dat de lont altijd ongeveer 0.5 cm boven het kaarsvet uitsteekt. Dit zal zorgen voor een optimale verbranding en dat komt de brandduur weer ten goede. Als je de lont wilt trimmen, wacht dan tot de kaars volledig gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan. Het lont breekt dan af, herhaal dit tot de gewenste lengte bereikt is. Verwijder daarna de restjes.

Benieuwd naar de kaarsen en de geuren van WoodWick, kom dan langs in de winkel en bekijk onze collectie.

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProIdf3ad8c7cd0

Nieuw binnen: Shabby doeken

Nieuw bij ons in de collectie: Shabby doeken.

Deze ontzettend leuke doeken met of zonder opdruk hebben wij in verschillende maten.

Leuk om door een schaal te leggen of over een trappetje te hangen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProId0f31429ec5

Krijtverf

Hallo allemaal,

Het is tijd voor een blog over krijtverf. In deze blog vertellen wij jullie wat krijtverf is en hoe je dit gebruikt. 

Wat is krijtverf? 

Bij ons vinden jullie krijtverf van Old Touch Paint in de winkel. Deze krijtverf is op waterbasis. Aan de krijtverf zijn natuurlijke pigmenten toegevoegd die zorgen voor een zeer matte, poederige uitstraling. De krijtverf is geschikt voor muren, meubels en accessoires. Ook is deze verf voor zowel binnen als buiten. Het kan aangebracht worden op steen, hout, behang en aluminium. Krijtverf is een verf die snel droogt en is water bestendig. Daarnaast kunnen de kleuren van Old Touch Paint onderling met elkaar worden gemengd. 

Hoe werkt krijtverf?

Het belangrijkste is dat het oppervlak wat geverfd gaat worden, goed wordt ontvet en stofvrij is. Als er olie of was op de meubels zitten, zal dit er toch eerst afgeschuurd moeten worden. In alle andere gevallen is goed ontvetten voldoende. De verf kan zowel met een kwast als een roller worden aangebracht. Met een roller krijg je een strak en streeploos geheel. Wanneer je voor een wat stoerdere uitstraling wilt gaan, kun je het beste een kwast gebruiken. Wanneer de verf is gedroogd, meestal binnen 1 tot 4 uur kan er een sealer aan worden gebracht voor een laagje bescherming. De sealer voor de krijtverf heeft ook een matte uitstraling. Om een witte waas te voorkomen, moet de sealer heel dun over de krijtverf worden aangebracht. Nadat ook deze laag is aangebracht en is uitgehard, bent u klaar! 

Voor meer vragen kunt u altijd bij ons in de winkel terecht!

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProId049664ce59

Vlog 2

De tweede vlog staat alweer voor jullie klaar. In deze vlog laten wij jullie zien hoe wij onze dag beginnen.

Daarnaast maken wij de winnares van het heerlijke woonplaid bekend. 

Om de vlog te bekijken, kunt u op de onderstaande link klikken. 

 https://www.youtube.com/watch?v=YZZiUl-1Tpg

 

×

Log in