Blog

Volg ons blog

Geurende amberblokken

Nieuw bij ons in het assortiment zijn de heerlijk geurende amberblokken. De amberblokjes zijn vrijwel overal te gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer of kledingkast. Wat ook heerlijk ruikt, is als je een beetje schaafsel van het amberblokje in je stofzuigerzak doet, zodat de heerlijke geur wordt verspreid tijdens het stofzuigen.

 

Wat kan je nog meer met de geurblokken en waar moet je op letten?

  • In je kledingkast kun je de geurblokjes in een zakje tussen de kleding hangen of neerleggen op een schaaltje. Let wel op dat het niet tegen de kleding aan komt. 
  • Je kunt de geurblokjes op een mooi schaaltje in een gewenste ruimte plaatsen.
  • Een klein stukje van een amberblokje kan ook in een (elektrische) geurbrander worden gebruikt.
  • In de auto zijn de geurblokjes ook goed te gebruiken (let daarbij wel op dat het blokje kan smelten door de hitte).
  • Als je het geurblokje wilt gebruiken als lichaamsparfum, dan kan je het geurblokje over de huid wrijven.

De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd iets minder worden, maar als je er dan wat vanaf schraapt dan komt de geur weer meer terug. 

Nieuw: Tap Parfum

Vanaf nu bij ons in de collectie: Tap parfum 

 

Tap parfum is een hoogwaardige kwaliteit parfum voor hem en haar. De parfumgeuren zijn gebaseerd op de geurnoten van bekende parfummerken. Onze collectie bestaat uit 100 heerlijke geuren. 65 geuren voor de dames en 35 geuren voor de heren. Voordeel van de tap parfum is de mogelijkheid tot het hervullen van de flesjes!

Heb je moeite om de perfecte parfum te vinden?! Vraag ons dan gerust om hulp. Wij kunnen voor u zoeken op onder andere geurnoten, eigenschappen en uw favoriete geur. 

30ml  -> €12,50   bij het hervullen €10,00                                                                                                                                                                       

50ml  -> €17,50   bij het hervullen €15,00

100ml -> €27,50  bij het hervullen €25,00

Tasverstuiver -> €12,50  bij het hervullen €7,50

 

Hopelijk tot gauw! 

 

 

WoodWick kaarsen

Geurkaarsen met de meest bijzondere geuren. De WoodWick kaarsen knisperen als een open haard, wat zorgt voor een gezellige sfeer. De kaarsen hebben een houten lont die hier voor zorgt.

 

Wanneer u de kaars laat branden is het belangrijk dat de hele bovenkant van de kaars is gesmolten, voordat u deze weer uitblaast. Zo kan de kaars mooi geleidelijk opbranden en gaat deze niet tunnelen. Voor de meest ideale geurverspreiding van de kaars laat u deze 3 tot 4 uur branden. Het is de bedoeling dat de houten lont niet te lang wordt, laat deze altijd ongeveer 0,5 cm boven het kaarsvet uitsteken. Dit zorgt voor een optimale verbranding van de kaars en het komt de brandduur ten goede. Als u de lont wilt trimmen, wacht dan tot de kaars volledig gestold is en tik zachtjes tegen de lont aan. Op deze manier breekt de lont af. Herhaal dit tot de gewenste lengte is bereikt. Verwijder daarna de restjes.

 

Benieuwd naar de kaarsen en de geuren van WoodWick, kom dan langs in de winkel en bekijk onze collectie.

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProIdf3ad8c7cd0

Nieuw binnen: Shabby doeken

Nieuw bij ons in de collectie: Shabby doeken.

Deze ontzettend leuke doeken met of zonder opdruk hebben wij in verschillende maten.

Leuk om door een schaal te leggen of over een trappetje te hangen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProId0f31429ec5

Krijtverf

Hallo allemaal,

Het is tijd voor een blog over krijtverf. In deze blog vertellen wij jullie wat krijtverf is en hoe je dit gebruikt. 

Wat is krijtverf? 

Bij ons vinden jullie krijtverf van Old Touch Paint in de winkel. Deze krijtverf is op waterbasis. Aan de krijtverf zijn natuurlijke pigmenten toegevoegd die zorgen voor een zeer matte, poederige uitstraling. De krijtverf is geschikt voor muren, meubels en accessoires. Ook is deze verf voor zowel binnen als buiten. Het kan aangebracht worden op steen, hout, behang en aluminium. Krijtverf is een verf die snel droogt en is water bestendig. Daarnaast kunnen de kleuren van Old Touch Paint onderling met elkaar worden gemengd. 

Hoe werkt krijtverf?

Het belangrijkste is dat het oppervlak wat geverfd gaat worden, goed wordt ontvet en stofvrij is. Als er olie of was op de meubels zitten, zal dit er toch eerst afgeschuurd moeten worden. In alle andere gevallen is goed ontvetten voldoende. De verf kan zowel met een kwast als een roller worden aangebracht. Met een roller krijg je een strak en streeploos geheel. Wanneer je voor een wat stoerdere uitstraling wilt gaan, kun je het beste een kwast gebruiken. Wanneer de verf is gedroogd, meestal binnen 1 tot 4 uur kan er een sealer aan worden gebracht voor een laagje bescherming. De sealer voor de krijtverf heeft ook een matte uitstraling. Om een witte waas te voorkomen, moet de sealer heel dun over de krijtverf worden aangebracht. Nadat ook deze laag is aangebracht en is uitgehard, bent u klaar! 

Voor meer vragen kunt u altijd bij ons in de winkel terecht!

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.delodenroos.nl/blog#sigProId049664ce59

×

Log in